A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Az egyéniségek hangszere

Minden doromb kézi készítésű, így mindegyik különböző. Minden egyes darab elkészítésénél egy nüansznyit más volt a mester tudatállapota, kedve, figyelme, testhőmérséklete, a holdállás és az ősrobbanástól eltelt idő. Emiatt még ugyanazon típuson és hangoláson belül is van olyan doromb, amelyik egy kissé légiesebb, másiknak az egyensúlya picit eltérő, vagy a lecsengése rövidebb. Az acél sem homogén, amiből készül. Ezek nagyon apró, finom különbségek, amiket hallgató nem vesz észre, viszont a játékos érzi legbelül.

Christopher Schultz - Photo: Olga PrassMinden egyes hangszer egyéniség. Ezek a hangszerek keresik azokat az egyéniségeket, akik megszólaltatják őket. Akikkel útra kelhetnek, akikkel összecsiszolódhatnak. Az ember a doromb alkatrészévé válik és a doromb az ember kiterjesztésévé.

Olvasd el ismert dorombos egyéniségekkel készült interjú-sorozatunkat!

Találd meg az egyéniségednek megfelelő dorombot!

Kosár

A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Dorombshop keresés

Pénznem/Currency

Rólunk

Magyarország legnagyobb dorombkínálatával és szakértő segítséggel várjuk látogatóinkat. Oldalunkon több mint 60 kézi készítésű doromb, kiegészítők, kiadványok közül válogathat. Ezen kívül dorombos oktatóanyagokat, cikkeket, híres játékosokat bemutató interjúkat talál. Doromb workshopokat, rendezvényeket, koncerteket szervezünk. Bővebben

Fotók

Jártunkban-keltünkben ezt-azt fotózunk. Dorombok, különleges hangszerek, zenészek, fesztiválok, vagy valamennyire ebbe a szellemiségbe illeszkedő dolgok vannak itt elrejtve, szigorúan mobiltelefonos minőségben.