A kosár üres
  ()

A kosár üres.

A megújult doromb.com

Nagyon régóta érett már, hogy a doromb.com oldalt felújítsuk, átalakítsuk. Sajnos az on-line vásárlás is akadozott az utóbbi időben, ezért úgy döntöttünk, hogy nem gyomlálgatjuk a régi oldalt, hanem egy teljesen újat hozunk létre, ami mind megjelenésében, mind kezelhetőségében korszerűbb. A lényegi változás nem a formában, hanem a tartalomban rejlik: még több és részletesebb információt talál a dorombról, kínálatunk kiegészült olyan hangszerekkel, melyek minden bizonnyal kedvelni fognak azok, akik a dorombot szeretik.

Bízunk benne, hogy elnyeri mindenki tetszését és rendszeresen köszönthetjük látogatóink között.

Újdonságok:

és tulajdonképpen minden más, amit az oldalon lát, új.

Elképzelhető, hogy a kezdeti időben előfordulhat néhány rejtett hiba, bug, kérjük, írja meg, ha ilyennel találkozik.

Régi regisztrált felhasználóknak: javasoljuk, hogy újból regisztráljon az oldalra, mivel nem biztos, hogy az új oldalon a régi regisztráció maradéktalanul működik.

Kellemes barangolást a dorombok világában!

Üdvözlettel:

Szilágyi Áron

Kosár

A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Dorombshop keresés

Pénznem/Currency

Rólunk

Magyarország legnagyobb dorombkínálatával és szakértő segítséggel várjuk látogatóinkat. Oldalunkon több mint 60 kézi készítésű doromb, kiegészítők, kiadványok közül válogathat. Ezen kívül dorombos oktatóanyagokat, cikkeket, híres játékosokat bemutató interjúkat talál. Doromb workshopokat, rendezvényeket, koncerteket szervezünk. Bővebben

Fotók

Jártunkban-keltünkben ezt-azt fotózunk. Dorombok, különleges hangszerek, zenészek, fesztiválok, vagy valamennyire ebbe a szellemiségbe illeszkedő dolgok vannak itt elrejtve, szigorúan mobiltelefonos minőségben.