A kosár üres
  ()

A kosár üres.

A jövőben biztosabb lesz a dorombok kiszállítása

Január 9-től kezdve a küldemények kiszállítását új partnerrel, a GLS-sel végezzük. A változás garantáltan olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb szolgáltatást eredményez a vásárlók javára. Nemcsak a csomagküldő partnerünket cseréltük le, hanem a jövőveb minden dorombos küldemény egységes, biztonságosabb dobozban fog érkezni.

Vállalkozásunk kezdete óta a Magyar Postával dolgoztunk. Sokan maradinak vélhetik ezt az eljárást, de a küldemények változatos mérete, formája, csomagolása és címzettje miatt (a világ legkülönbözőbb pontjaira szállítunk), valamint az egyéb, a postán intézhető ügyek miatt ők bizonyultak a legjobb megoldásnak. Az utóbbi évben ezen felül volt még számunkra egy igen szívet melengető vetülete is ennek a partneri kapcsolatnak: a Magyar Népi Hangszerek közforgalmi bélyegeken megjelent a kecskeméti doromb is. Így minden küldeményt dorombos bélyeggel tudnunk ellátni.

A tavaly decemberi szolgáltatás-összeomlás kapcsán viszont megrendült a bizalom: vannak olayan időgarantált küldemények, melyeket december 16-án adtunk fel és a mai napig (január 9.) nem értek oda. Sok családban ismét karácsonnyal kezdik az évet, ha egyáltalán odaérnek a hangszerek és nem szívódtak fel a Magyar Posta útvesztőiben. EZÚTON IS MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉRÜNK, AKINEK NEM ÉRT ODA IDŐBEN A DOROMB. Mi is és a mester is éjt napallá téve dolgoztunk a karácsony előtti időszakban, hogy minden küldeményt időben tudjunk postázni és ez sikerült is, csak hát... A többit már ismerjük.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor január 2-án közölték a postán, hogy levélként többet nem lehet feladni 24 mm-nél vastagabb küldeményt. Azaz bármilyen dorombos küldemény kizárva a levélkategóriából. Aminek eddig 705 ft volt a feladása, ezek után 1480 ft lesz. Ekkora változást egy ilyen alacsony árú termék nem visel el. Nagyon sajnáljuk, hogy a gyönyörű dorombos bélyegeket nem tudjuk a jövőben használni, de a vevőink érdeke a legfontosabb.

doromb

A GLS olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb, stabil nyomkövető rendszerrel ellátott szolgáltatást kínál. Egy csomag szállítási költsége,  előre utalás esetén  900 Ft lesz (a mostani 1480 helyett), utánvét esetén 1150 Ft (1890 helyett). A küldemények a feladás másnapján odaérnek, a nyomkövetés és értesítés stabilabb. A kis méretű csomagokat külön kezelik, hogy ne sérüljenek. Adminisztrációs rendszerük révén mi is gyorsabban tudunk dolgozni.

Összességében a dorombja  jövőben hamarabb, olcsóbban, sérülésmentesen érkezik meg Önhöz és nyugodtabban lehet a dorombozásra várni.

Aki szeretne magának dorombos bélyeget, itt megrendelheti. (Ezt levélként adjuk fel, nem csomagban:-)

 

Kosár

A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Dorombshop keresés

Pénznem/Currency

Rólunk

Magyarország legnagyobb dorombkínálatával és szakértő segítséggel várjuk látogatóinkat. Oldalunkon több mint 60 kézi készítésű doromb, kiegészítők, kiadványok közül válogathat. Ezen kívül dorombos oktatóanyagokat, cikkeket, híres játékosokat bemutató interjúkat talál. Doromb workshopokat, rendezvényeket, koncerteket szervezünk. Bővebben

Fotók

Jártunkban-keltünkben ezt-azt fotózunk. Dorombok, különleges hangszerek, zenészek, fesztiválok, vagy valamennyire ebbe a szellemiségbe illeszkedő dolgok vannak itt elrejtve, szigorúan mobiltelefonos minőségben.