A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Gløbal Vibes - A dorombos ünnep két ünnep között

Global Vibes 

Kecskemét, 2017. 12. 29. péntek

Workshopok és előadások: Leskowsky Hangszergyűjtemény (Hírös Város Turisztikai Központ, 6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.)

Koncertek: TEKA (Technika Kávézó, 6000 Kecskemét, Rákóczi út 2.)

A Global Vibes egy olyan multikulturális rendezvény, ahol a zenei stílusok, művészeti irányzatok és különböző kultúrák mind hatással vannak egymásra. Tucatnyi koncert, rengeteg fellépő, ősi és különleges hangszerek elektronikus zenében, sámánokról készült fotók fényfestésben, workshopok, előadások, táncház - ez mind a Global Vibes. Külföldi és hazai zenészek hívnak mindenkit egy térbeli és időbeli utazásra ezen a nemzetközi rendezvényen, a város egyik legszebb épületében.

 

Belépőjegyek:

Elővétel:

Koncertek: 1500 Ft, Konferencia: 1000 Ft

Helyszínen:

Koncertek: 1800 Ft, Konferencia: 1200 Ft

Jegyek megvásárolhatók: 
On-line jegy: http://tixa.hu/globalvibes_2017

Személyesen: Leskowsky Hangszergyűjtemény

 

Kosár

A kosár üres
  ()

A kosár üres.

Dorombshop keresés

Pénznem/Currency

Rólunk

Magyarország legnagyobb dorombkínálatával és szakértő segítséggel várjuk látogatóinkat. Oldalunkon több mint 60 kézi készítésű doromb, kiegészítők, kiadványok közül válogathat. Ezen kívül dorombos oktatóanyagokat, cikkeket, híres játékosokat bemutató interjúkat talál. Doromb workshopokat, rendezvényeket, koncerteket szervezünk. Bővebben

Fotók

Jártunkban-keltünkben ezt-azt fotózunk. Dorombok, különleges hangszerek, zenészek, fesztiválok, vagy valamennyire ebbe a szellemiségbe illeszkedő dolgok vannak itt elrejtve, szigorúan mobiltelefonos minőségben.